Bog & idéNina Jahren Kristoffersen

Bøger skrevet af Nina Jahren Kristoffersen

Læs mere om Nina Jahren Kristoffersen
1 produkter
1 produkter
Psykososialt arbeid : kunnskap, verdier og samfunn
Psykososialt arbeid : kunnskap, verdier og samfunnAnna Lydia Svalastog
489,95 DKK
Hæftet
(0)
Psykososialt arbeid : kunnskap, verdier og samfunn

Mere om Nina Jahren Kristoffersen

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Nina Jahren Kristoffersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Kristoffersen.
Bøgerne fra Nina Jahren Kristoffersen findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Grundlæggende sygepleje 1-4" udgivet af Munksgaard - "Psykososialt arbeid : kunnskap, verdier og samfunn" udgivet af Gyldendal akademisk - "Grundlæggende sygepleje 1-4, og Sundhedsfaglig ordbog" udgivet af Munksgaard - "Grundlæggende sygepleje bd. 4" udgivet af Munksgaard - "Grundlæggende sygepleje bd. 3" udgivet af Munksgaard - "Grundlæggende sygepleje bd. 2" udgivet af Munksgaard - "Grundlæggende sygepleje bd.1" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Nina Jahren Kristoffersen

Nina Jahren Kristoffersen har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Nina Jahren Kristoffersen fås i samtlige formater. Kristoffersens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Grundlæggende sygepleje 1-4" af Nina Jahren Kristoffersen

Hos Bog & idé er "Grundlæggende sygepleje 1-4" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

"Psykososialt arbeid : kunnskap, verdier og samfunn" af Nina Jahren Kristoffersen

"Psykososialt arbeid : kunnskap, verdier og samfunn" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Gyldendal akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Nina Jahren Kristoffersen