Bog & idéNina Javette Koefoed

Bøger skrevet af Nina Javette Koefoed

Læs mere om Nina Javette Koefoed
5 produkter
5 produkter
Besovede kvindfolk og ukærlige barnefædre.
Besovede kvindfolk og ukærlige barnefædre.Nina Javette Koefoed
149,95 DKK
EBOG
(0)
Besovede kvindfolk og ukærlige barnefædre.
Religion som forklaring?
Religion som forklaring?n a
159,95 DKK
EBOG
(0)
Religion som forklaring?
Pligt og omsorg
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pligt og omsorgNina Javette Koefoed & Bo Kristian Holm
290,46 DKK
Indbundet
(5)
Pligt og omsorg
Besovede kvindfolk og ukærlige barnefædre
Besovede kvindfolk og ukærlige barnefædreNina Javette Koefoed
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Besovede kvindfolk og ukærlige barnefædre
Pligt og omsorg
Pligt og omsorgNina Javette Koefoed
219,95 DKK
EBOG
(5)
Pligt og omsorg

Mere om Nina Javette Koefoed

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Nina Javette Koefoed. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Koefoed.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pligt og omsorg" udgivet af Gads Forlag - "Besovede kvindfolk og ukærlige barnefædre." i serien "Tidlig moderne" udgivet af Museum Tusculanums Forlag - "Besovede kvindfolk og ukærlige barnefædre " i serien "Tidlig moderne" udgivet af Museum Tusculanum

Bøger af Nina Javette Koefoed

Du kan købe tre bøger af Nina Javette Koefoed her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Nina Javette Koefoed kommer i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Koefoed opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Nina Javette Koefoeds "Pligt og omsorg"

"Pligt og omsorg" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Besovede kvindfolk og ukærlige barnefædre." af Nina Javette Koefoed

Det er muligt at købe Nina Javette Koefoeds "Besovede kvindfolk og ukærlige barnefædre." som ebog. Hvis du køber "Besovede kvindfolk og ukærlige barnefædre." som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i serien "Tidlig moderne". Det er Museum Tusculanums Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nina Javette Koefoed