Bog & idéNina Kirstine Brandt Jacobsen

Bøger skrevet af Nina Kirstine Brandt Jacobsen

Læs mere om Nina Kirstine Brandt Jacobsen
1 produkter
1 produkter
Møntmesterens segl
STREAM
Møntmesterens seglNina Kirstine Brandt Jacobsen
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Møntmesterens segl

Mere om Nina Kirstine Brandt Jacobsen

Hvis du søger en bog skrevet af Nina Kirstine Brandt Jacobsen, tilbyder vi et stort udbud til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Jacobsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Møntmesterens segl" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Møntmesterens segl" udgivet af Forlaget Mellemgaard

Nina Kirstine Brandt Jacobsens bøger

Du kan købe to bøger af Nina Kirstine Brandt Jacobsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Nina Kirstine Brandt Jacobsen kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Jacobsen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Forlaget Mellemgaard.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Møntmesterens segl" af Nina Kirstine Brandt Jacobsen

Hos Bog & idé er "Møntmesterens segl" tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "Møntmesterens segl" af Nina Kirstine Brandt Jacobsen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Forlaget Mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Møntmesterens segl" af Nina Kirstine Brandt Jacobsen

Det er muligt at købe Nina Kirstine Brandt Jacobsens "Møntmesterens segl" som ebog. Hvis du køber "Møntmesterens segl" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Nina Kirstine Brandt Jacobsen