Bog & idéNina Møller Andersen

Bøger skrevet af Nina Møller Andersen

Læs mere om Nina Møller Andersen
3 produkter
3 produkter
Ordet i livet og ordet i kunsten – Bachtins sprogbrugsbegreber
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ordet i livet og ordet i kunsten – Bachtins sprogbrugsbegreberNina Møller Andersen
207,46 DKK
Paperback
(0)
Ordet i livet og ordet i kunsten – Bachtins sprogbrugsbegreber
Creativity and Continuity
Creativity and ContinuityAndreas Stæhr
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Creativity and Continuity
Ordet i romanen
Ordet i romanenMichail Bachtin
298,00 DKK
Hæftet
(0)
Ordet i romanen

Mere om Nina Møller Andersen

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Nina Møller Andersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Andersens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne fra Nina Møller Andersen udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ordet i livet og ordet i kunsten – Bachtins sprogbrugsbegreber" udgivet af U Press - "Creativity and continuity" udgivet af U Press

Bøger af Nina Møller Andersen

Du kan købe to bøger af Nina Møller Andersen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Nina Møller Andersen kan købes i flere forskellige formater. Andersens bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: U Press.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Nina Møller Andersens "Ordet i livet og ordet i kunsten – Bachtins sprogbrugsbegreber"

Det er muligt at købe Nina Møller Andersens "Ordet i livet og ordet i kunsten – Bachtins sprogbrugsbegreber" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af U Press.

Nina Møller Andersen "Creativity and continuity"

Hos Bog & idé er "Creativity and continuity" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af U Press.
Detaljer
Fulde navn:
Nina Møller Andersen