Bog & idéNina Rains

Bøger skrevet af Nina Rains

Læs mere om Nina Rains
2 produkter
2 produkter
Five Guys
STREAM
Five GuysNina Rains
69,95 DKK
Lydbog
(1)
Five Guys
Dragon Harem
STREAM
Dragon HaremNina Rains
79,95 DKK
Lydbog
(1)
Dragon Harem

Mere om Nina Rains

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Nina Rains. På listen nedenfor finder du Rains' nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Dragon Harem" udgivet af SAGA Egmont - "Five Guys" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Nina Rains' bøger

Nina Rains har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Rains kommer bare som lydbog. Bøgerne af Rains er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Nina Rains' "Dragon Harem"

Hos Bog & idé er "Dragon Harem" tilgængelig som lydbog. Med Nina Rains' "Dragon Harem" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

Nina Rains "Five Guys"

Det er muligt at købe Nina Rains' "Five Guys" som lydbog. Fordelen ved at have Nina Rains' "Five Guys" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Nina Rains