Bog & idéNina Rosenmeier

Bøger skrevet af Nina Rosenmeier

Læs mere om Nina Rosenmeier
2 produkter
2 produkter
Sjælens forlis
Sjælens forlisNina Rosenmeier
129,95 DKK
e-bog
(0)
Sjælens forlis
Dødssejleren
Dødssejleren - sjælens håbNina Rosenmeier
129,95 DKK
e-bog
(0)
Dødssejleren - sjælens håb

Mere om Nina Rosenmeier

Her hos Bog & idé har du et bredt sortiment af bøger fra Nina Rosenmeier. På listen nedenfor ser du Rosenmeiers nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Intet liv på Mars" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Sjælens forlis" i serien "Dødssejleren" udgivet af mellemgaard - "Sjælens forlis " i serien "Dødssejleren" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Dødssejleren - sjælens håb" i serien "Dødssejleren" udgivet af mellemgaard - "Dødssejleren" i serien "Dødssejleren" udgivet af mellemgaard

Bøger af Nina Rosenmeier

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Nina Rosenmeier hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Rosenmeiers bøger kommer i flere forskellige formater. Nina Rosenmeier bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Intet liv på Mars" af Nina Rosenmeier

"Intet liv på Mars" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Nina Rosenmeier "Sjælens forlis"

Det er muligt at købe Nina Rosenmeiers "Sjælens forlis" som e-bog. Hvis du køber "Sjælens forlis" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Rosenmeiers serie "Dødssejleren". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Nina Rosenmeier