Bog & idéNina Skavlan Godtfredsen

Bøger skrevet af Nina Skavlan Godtfredsen

Læs mere om Nina Skavlan Godtfredsen
5 produkter
5 produkter
Akutte medicinske tilstande 14. udgave
Akutte medicinske tilstande 14. udgaveNina Skavlan Godtfredsen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Akutte medicinske tilstande 14. udgave
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Lungesygdomme
BOEGERTILSTAERKPRIS
LungesygdommeNina Skavlan Godtfredsen
260,96 DKK
Hæftet
(0)
Lungesygdomme
Medicinsk Kompendium 20. udgave
Medicinsk Kompendium 20. udgaveEllen Margrethe Hauge
2699,95 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 20. udgave
Sygdomslære
SygdomslæreNina Skavlan Godtfredsen
769,95 DKK
Bog
(0)
Sygdomslære

Mere om Nina Skavlan Godtfredsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Nina Skavlan Godtfredsen. På listen nedenfor har du Skavlan Godtfredsens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Akutte medicinske tilstande 14. udgave" udgivet af FADL's Forlag A/S - "Akutte medicinske tilstande" udgivet af Fadl's Forlag - "Sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Akutte medicinske tilstande, 13. udgave" i serien "Kittelbog" udgivet af FADL's Forlag - "Akutte medicinske tilstande" i serien "Kittelbøger" udgivet af FADL's Forlag - "Lungesygdomme" udgivet af Gyldendal - "Akutte medicinske tilstande" udgivet af FADL

Bøger af Nina Skavlan Godtfredsen

Nina Skavlan Godtfredsen har otte bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Skavlan Godtfredsens bøger kommer i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Skavlan Godtfredsen skrevet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Akutte medicinske tilstande 14. udgave" af Nina Skavlan Godtfredsen

Det er muligt at købe Nina Skavlan Godtfredsens "Akutte medicinske tilstande 14. udgave" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL's Forlag A/S.

Nina Skavlan Godtfredsen "Akutte medicinske tilstande"

Hos Bog & idé er "Akutte medicinske tilstande" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Akutte medicinske tilstande" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Fadl's Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nina Skavlan Godtfredsen