Bog & idéNina Starck

Bøger skrevet af Nina Starck

Læs mere om Nina Starck
1 produkter
1 produkter
Nina Starck Hairstyles
Nina Starck HairstylesNina Starck
119,95 DKK
EBOG
(0)
Nina Starck Hairstyles

Mere om Nina Starck

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Nina Starck. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Starcks bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nina Starck Hairstyles" udgivet af People's - "Hairstyles" udgivet af People’sPress

Bøger af Nina Starck

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Nina Starck hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan købe Nina Starck bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Starck er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Nina Starcks "Nina Starck Hairstyles"

"Nina Starck Hairstyles" findes på den digitale boghylde som ebog. Det betyder, at du kan læse "Nina Starck Hairstyles" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er People's, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Nina Starck "Hairstyles"

"Hairstyles" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People’sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Nina Starck