Bog & idéNina Tvistholm

Bøger skrevet af Nina Tvistholm

Læs mere om Nina Tvistholm
3 produkter
3 produkter
Klinik
KlinikIngrid Poulsen
799,95 DKK
Indbundet
(0)
Klinik
Kliniske metoder i sygeplejepraksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kliniske metoder i sygeplejepraksisLene Sørensen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Kliniske metoder i sygeplejepraksis
Patient
PatientBirte Sigrid Glinsvad Pehn-Laursen
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Patient

Mere om Nina Tvistholm

Der er mange bøger af Nina Tvistholm på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Tvistholm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinik" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Patient" udgivet af Munksgaard - "Kliniske metoder i sygeplejepraksis" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Nina Tvistholm

Du kan finde tre bøger af Nina Tvistholm her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Nina Tvistholm bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Tvistholm er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Klinik" af Nina Tvistholm

Det er muligt at købe Nina Tvistholms "Klinik" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen er med i serien "Grundbog i sygepleje". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Patient" af Nina Tvistholm

Det er muligt at købe Nina Tvistholms "Patient" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Nina Tvistholm