Bog & idéNina Wengel

Bøger skrevet af Nina Wengel

Læs mere om Nina Wengel
1 produkter
1 produkter
Fremtiden er soft pink
Fremtiden er soft pinkNina Wengel
149,95 DKK
PAPERBACK
(2)
Fremtiden er soft pink

Mere om Nina Wengel

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Nina Wengel. Det er "Fremtiden er soft pink". Den er publiceret af Korridor på dansk. "Fremtiden er soft pink" er desuden tilknyttet serien "Novellaserien".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Nina Wengels "Fremtiden er soft pink"

"Fremtiden er soft pink" er tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i Wengels serie "Novellaserien". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Korridor.

Endnu en af Nina Wengel skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Nina Wengel