Bog & idéNina Winger (red.)

Bøger skrevet af Nina Winger (red.)

Læs mere om Nina Winger (red.)
1 produkter
1 produkter
Blikk fra barnehagen
Blikk fra barnehagenTona Gulpinar
609,95 DKK
Hæftet
(0)
Blikk fra barnehagen

Mere om Nina Winger (red.)

Der findes flere forskellige bøger af Nina Winger (red.) tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Blikk for barn" udgivet af Fagbokforlaget - "Blikk fra barnehagen" udgivet af Fagbokforlaget

Mere om Nina Winger (red.)s bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Nina Winger (red.) hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra - som hæftet. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Fagbokforlaget.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Nina Winger (red.)s "Blikk for barn"

Det er muligt at købe Nina Winger (red.)s "Blikk for barn" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Fagbokforlaget.

Nina Winger (red.) "Blikk fra barnehagen"

Hos Bog & idé er "Blikk fra barnehagen" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Fagbokforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Nina Winger (red.)