Bog & idéNinna Nyberg Sørensen

Bøger skrevet af Ninna Nyberg Sørensen

Læs mere om Ninna Nyberg Sørensen
2 produkter
2 produkter
Klassisk og moderne samfundsteori
Klassisk og moderne samfundsteoriNinna Nyberg Sørensen
789,95 DKK
Indbundet
(1)
Klassisk og moderne samfundsteori
Det epidemiske samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det epidemiske samfundClaus D. Hansen
314,96 DKK
Hæftet
(1)
Det epidemiske samfund

Mere om Ninna Nyberg Sørensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Ninna Nyberg Sørensen. På listen nedenfor har du Sørensens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det epidemiske samfund" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Ninna Nyberg Sørensen

Ninna Nyberg Sørensen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Sørensens bøger fås i udvalgte formater. Sørensens bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det epidemiske samfund" af Ninna Nyberg Sørensen

Det er muligt at købe Ninna Nyberg Sørensens "Det epidemiske samfund" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Klassisk og moderne samfundsteori" af Ninna Nyberg Sørensen

"Klassisk og moderne samfundsteori" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ninna Nyberg Sørensen