Bog & idéNis Bank-Mikkelsen

Bøger skrevet af Nis Bank-Mikkelsen

Læs mere om Nis Bank-Mikkelsen
3 produkter
3 produkter
En landsbydegns Dagbog
En landsbydegns DagbogSt. St. Blicher
49,95 DKK
Lydbog
(0)
En landsbydegns Dagbog
Hverdagshistorier
HverdagshistorierFrank Jæger
69,95 DKK
Lydbog
(3)
Hverdagshistorier
Stockholm
BOEGERTILSTAERKPRIS
StockholmNis Bank-Mikkelsen
165,96 DKK
Hæftet
(3)
Stockholm

Mere om Nis Bank-Mikkelsen

Der er blot én bog af Nis Bank-Mikkelsen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Stockholm". Den er publiceret af Aarhus Universitetsforlag på dansk. "Stockholm" er desuden udgivet i serien "Vide verden".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Nis Bank-Mikkelsens "Stockholm"

Hos Bog & idé er "Stockholm" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Vide verden". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Nis Bank-Mikkelsen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Nis Bank-Mikkelsen