Bog & idéNis Christensen

Bøger skrevet af Nis Christensen

Læs mere om Nis Christensen
1 produkter
1 produkter
Plads til alle
Plads til alleNis Christensen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Plads til alle

Mere om Nis Christensen

Nis Christensen har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Christensens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Plads til alle" udgivet af Forlaget Pind & Bjerre - "Plads til alle" udgivet af Pind og Bjerre

Mere om Nis Christensens bøger

Du kan bestille to bøger af Nis Christensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Nis Christensen kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Christensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Nis Christensens "Plads til alle"

Hos Bog & idé er "Plads til alle" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Plads til alle" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Pind & Bjerre.

Nis Christensen "Plads til alle"

Dette er en også en fantastisk bog fra Christensen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Pind og Bjerre.
Detaljer
Fulde navn:
Nis Christensen