Bog & idéNis Ovaska

Bøger skrevet af Nis Ovaska

Læs mere om Nis Ovaska
2 produkter
2 produkter
Lyden af kattepoter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lyden af kattepoterNis Ovaska
248,96 DKK
Hardback
(2)
Lyden af kattepoter
Ulvene fra Ziguinchor
Ulvene fra ZiguinchorNis Ovaska
349,95 DKK
Paperback
(0)
Ulvene fra Ziguinchor

Mere om Nis Ovaska

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Nis Ovaska. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Ovaskas nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lyden af kattepoter" udgivet af Forlaget Gladiator - "Lyden af kattepoter" udgivet af Gladiator

Bøger skrevet af Nis Ovaska

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Nis Ovaska hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Nis Ovaska bøger i flere formater. Ovaskas bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Nis Ovaskas "Lyden af kattepoter"

"Lyden af kattepoter" er tilgængelig online som ebog. "Lyden af kattepoter" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Forlaget Gladiator, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Nis Ovaska "Lyden af kattepoter"

Det er muligt at købe Nis Ovaskas "Lyden af kattepoter" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gladiator.
Detaljer
Fulde navn:
Nis Ovaska