Bog & idéNivaagaards Malerisamling. Anne-Mette Villumsen

Bøger skrevet af Nivaagaards Malerisamling. Anne-Mette Villumsen

Læs mere om Nivaagaards Malerisamling. Anne-Mette Villumsen
1 produkter
1 produkter
Wilhelm Marstrand. Den store fortæller
BOEGERTILSTAERKPRIS
Wilhelm Marstrand. Den store fortællerJesper Svenningsen
149,36 DKK
Hardback
(0)
Wilhelm Marstrand. Den store fortæller

Mere om Nivaagaards Malerisamling. Anne-Mette Villumsen

Du kan kun finde en enkelt bog af Nivaagaards Malerisamling. Anne-Mette Villumsen her hos Bog & idé. Bogen hedder "Wilhelm Marstrand. Den store fortæller". Den er udgivet af Nivaagaards Malerisamling på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Wilhelm Marstrand. Den store fortæller" af Nivaagaards Malerisamling. Anne-Mette Villumsen

"Wilhelm Marstrand. Den store fortæller" er tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Nivaagaards Malerisamling, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Villumsen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Nivaagaards Malerisamling. Anne-Mette Villumsen