Bog & idéNjål Høstmælingen

Bøger skrevet af Njål Høstmælingen

Læs mere om Njål Høstmælingen
1 produkter
1 produkter
Næringsliv og menneskerettigheter
Næringsliv og menneskerettigheterFrode Elgesem
959,95 DKK
Indbundet
(0)
Næringsliv og menneskerettigheter

Mere om Njål Høstmælingen

Der findes forskellige bøger fra Njål Høstmælingen online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Høstmælingen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Barnekonvensjonen : barns rettigheter i Norge" udgivet af Universitetsforlaget - "Næringsliv og menneskerettigheter" udgivet af Universitetsforlaget

Bøger af Njål Høstmælingen

Njål Høstmælingen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe Høstmælingens bøger som indbundet. Bøgerne af Høstmælingen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Universitetsforlaget.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Barnekonvensjonen : barns rettigheter i Norge" af Njål Høstmælingen

"Barnekonvensjonen : barns rettigheter i Norge" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Næringsliv og menneskerettigheter" af Njål Høstmælingen

Det er muligt at købe Njål Høstmælingens "Næringsliv og menneskerettigheter" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Njål Høstmælingen