Bog & idéNnedi Okorafor

Bøger skrevet af Nnedi Okorafor

Læs mere om Nnedi Okorafor
3 produkter
3 produkter
Akata Heks
BOEGERTILSTAERKPRIS
Akata HeksNnedi Okorafor
199,16 DKK
Paperback
(0)
Akata Heks
Hvem frygter døden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvem frygter dødenNnedi Okorafor
224,06 DKK
Hardback
(1)
Hvem frygter døden
Hvem frygter døden
Hvem frygter dødenNnedi Okorafor
89,95 DKK
EBOG
(1)
Hvem frygter døden

Mere om Nnedi Okorafor

Der er flere forskellige bøger skrevet af Nnedi Okorafor til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Okorafor.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvem frygter døden" udgivet af Silhuet - "Hvem frygter døden" udgivet af Silhuet

Bøger af Nnedi Okorafor

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Nnedi Okorafor hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Okorafors bøger kommer i udvalgte formater. Okorafors bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Silhuet.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Nnedi Okorafors "Hvem frygter døden"

Hos Bog & idé er "Hvem frygter døden" tilgængelig som ebog. Med "Hvem frygter døden" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Silhuet.

Nnedi Okorafor "Hvem frygter døden"

"Hvem frygter døden" er tilgængelig online som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Silhuet, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nnedi Okorafor