Bog & idéNoa Kjærsgaard Hansen

Bøger skrevet af Noa Kjærsgaard Hansen

Læs mere om Noa Kjærsgaard Hansen
2 produkter
2 produkter
Sibiriens glemte klaverer
Sibiriens glemte klavererSophy Roberts
299,95 DKK
Hæftet
(2)
Sibiriens glemte klaverer
Jeg slår mig selv på brystet som en slags primitiv handling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jeg slår mig selv på brystet som en slags primitiv handlingNoa Kjærsgaard Hansen
116,16 DKK
PAPERBACK
(3)
Jeg slår mig selv på brystet som en slags primitiv handling

Mere om Noa Kjærsgaard Hansen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Noa Kjærsgaard Hansen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kjærsgaard Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg slår mig selv på brystet som en slags primitiv handling" udgivet af Korridor - "Jeg bliver hurtigt træt af at sidde her i hjørnet og føle ting forsvinde" i serien "w-PUB" udgivet af Weltscherz

Noa Kjærsgaard Hansens bøger

Noa Kjærsgaard Hansen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan købe Noa Kjærsgaard Hansen bøger i udvalgte formater. Kjærsgaard Hansens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Jeg slår mig selv på brystet som en slags primitiv handling" af Noa Kjærsgaard Hansen

Det er muligt at købe Noa Kjærsgaard Hansens "Jeg slår mig selv på brystet som en slags primitiv handling" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Korridor, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Jeg bliver hurtigt træt af at sidde her i hjørnet og føle ting forsvinde" af Noa Kjærsgaard Hansen

"Jeg bliver hurtigt træt af at sidde her i hjørnet og føle ting forsvinde" kan købes som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Jeg bliver hurtigt træt af at sidde her i hjørnet og føle ting forsvinde" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i serien "w-PUB". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Weltscherz.
Detaljer
Fulde navn:
Noa Kjærsgaard Hansen