Bog & idéNoe Munck

Bøger skrevet af Noe Munck

Læs mere om Noe Munck
2 produkter
2 produkter
Valg af selskabsform
Valg af selskabsform
2199,95 DKK
Indbundet
(0)
Valg af selskabsform
Selskabsformerne
SelskabsformerneLars Hedegaard Kristensen
569,95 DKK
EBOG
(0)
Selskabsformerne

Mere om Noe Munck

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Noe Munck. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Munck.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Valg af selskabsform & omstrukturering af selskaber" udgivet af Karnov Group - "Selskabsformerne" udgivet af Djøf Forlag - "Valg af selskabsform & omstrukturering af selskaber" udgivet af Karnov Group

Bøger skrevet af Noe Munck

Noe Munck har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Muncks bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Munck er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Valg af selskabsform & omstrukturering af selskaber" af Noe Munck

Hos Bog & idé er "Valg af selskabsform & omstrukturering af selskaber" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Karnov Group, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Noe Munck "Selskabsformerne"

Det er muligt at købe Noe Muncks "Selskabsformerne" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Noe Munck