Bog & idéNorbert Wildermuth

Bøger skrevet af Norbert Wildermuth

Læs mere om Norbert Wildermuth
1 produkter
1 produkter
Klassisk og moderne medieteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne medieteoriMikkel Flyverbom
584,96 DKK
Hæftet
(0)
Klassisk og moderne medieteori

Mere om Norbert Wildermuth

Der er en del bøger af Norbert Wildermuth til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Wildermuths nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne medieteori" udgivet af Gyldendal - "Designing New Media" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Norbert Wildermuth

Norbert Wildermuth har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille Wildermuths bøger som hæftet. Wildermuths bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Norbert Wildermuths "Klassisk og moderne medieteori"

Det er muligt at købe Norbert Wildermuths "Klassisk og moderne medieteori" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Designing New Media" af Norbert Wildermuth

Det er muligt at købe Norbert Wildermuths "Designing New Media" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Norbert Wildermuth