Bog & idéNorberto Bobbio

Bøger skrevet af Norberto Bobbio

Læs mere om Norberto Bobbio
2 produkter
2 produkter
Højre og venstre
Højre og venstreNorberto Bobbio
99,95 DKK
EBOG
(0)
Højre og venstre
Højre og venstre
BOEGERTILSTAERKPRIS
Højre og venstreNorberto Bobbio
89,96 DKK
Hæftet
(0)
Højre og venstre

Mere om Norberto Bobbio

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger af Norberto Bobbio. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Bobbio.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Højre og venstre" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Højre og venstre" udgivet af Gyldendal - "Højre og venstre " udgivet af Hans Reitzel

Bøger skrevet af Norberto Bobbio

Du kan finde tre bøger af Norberto Bobbio her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bobbios bøger fås i forskellige formater. Bobbios bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Norberto Bobbios "Højre og venstre"

"Højre og venstre" er tilgængelig som ebog. "Højre og venstre" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hans Reitzels Forlag.

"Højre og venstre" af Norberto Bobbio

"Højre og venstre" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Norberto Bobbio