Bog & idéNorm Longley

Bøger skrevet af Norm Longley

Læs mere om Norm Longley
3 produkter
3 produkter
Montenegro
MontenegroNorm Longley
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Montenegro
Slow Travel: Somerset
Slow Travel: SomersetNorm Longley
209,95 DKK
HÆFTET
(0)
Slow Travel: Somerset
South Wales
South WalesNorm Longley
239,95 DKK
Hæftet
(0)
South Wales

Mere om Norm Longley

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Norm Longley. På listen nedenfor ser du de nyeste af Longleys bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Montenegro" udgivet af Bradt Travel Guides - "Slow Travel: Somerset" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides

Bøger skrevet af Norm Longley

Du kan finde to bøger af Norm Longley her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Longley kommer bare som hæftet. Longleys bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Bradt Travel Guides.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Norm Longleys "Montenegro"

"Montenegro" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Bradt Travel Guides.

Norm Longley "Slow Travel: Somerset"

"Slow Travel: Somerset" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Bradt Travel Guides". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Bradt Travel Guides.
Detaljer
Fulde navn:
Norm Longley