Bog & idéNorman Ohler

Bøger skrevet af Norman Ohler

Læs mere om Norman Ohler
2 produkter
2 produkter
Den totale rus
Den totale rusNorman Ohler
189,95 DKK
e-bog
(4)
Den totale rus
Den totale rus
STREAM
Den totale rusNorman Ohler
99,95 DKK
Lydbog
(4)
Den totale rus

Mere om Norman Ohler

Der findes forskellige bøger fra Norman Ohler online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Ohlers nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den totale rus" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den totale rus" i serien "Magnumbøger" udgivet af Saga - "Den totale rus" udgivet af Gyldendal - "Den totale rus" i serien "Magnumbøger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den totale rus" i serien "Magnumbøger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den totale rus" i serien "Magnumbøger" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Norman Ohler

Norman Ohler har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Norman Ohler kommer i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Ohler publiceret i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Norman Ohlers "Den totale rus"

"Den totale rus" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Norman Ohler "Den totale rus"

Hos Bog & idé er "Den totale rus" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Ohlers serie "Magnumbøger". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.
Detaljer
Fulde navn:
Norman Ohler