Bog & idéNoViolet Bulawayo

Bøger skrevet af NoViolet Bulawayo

Læs mere om NoViolet Bulawayo
1 produkter
1 produkter
Vi skal have nye navne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vi skal have nye navneNoViolet Bulawayo
199,16 DKK
Hæftet
(4)
Vi skal have nye navne

Mere om NoViolet Bulawayo

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra NoViolet Bulawayo. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Bulawayo.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vi skal have nye navne" udgivet af Republik - "Vi skal have nye navne" udgivet af Forlaget Republik

NoViolet Bulawayos bøger

NoViolet Bulawayo har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bulawayos bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Bulawayo er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Vi skal have nye navne" af NoViolet Bulawayo

Det er muligt at købe NoViolet Bulawayos "Vi skal have nye navne" som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Vi skal have nye navne" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Republik, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

NoViolet Bulawayo "Vi skal have nye navne"

Hos Bog & idé er "Vi skal have nye navne" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Republik.
Detaljer
Fulde navn:
NoViolet Bulawayo