Bog & idéNuni Birch

Bøger skrevet af Nuni Birch

Læs mere om Nuni Birch
1 produkter
1 produkter
Den perfekte perfektionist
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den perfekte perfektionistNuni Birch
116,96 DKK
PAPERBACK
(0)
Den perfekte perfektionist

Mere om Nuni Birch

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Nuni Birch. Bogen hedder "Den perfekte perfektionist". Det er NLP Huset, der har udgivet den på dansk. "Den perfekte perfektionist" er desuden udgivet i serien "Enneagrammet - typen om typen".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den perfekte perfektionist" af Nuni Birch

Hos Bog & idé er "Den perfekte perfektionist" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af Birchs serie "Enneagrammet - typen om typen". Det er NLP Huset, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Nuni Birch skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Nuni Birch