Bog & idéNuno V. Hermann

Bøger skrevet af Nuno V. Hermann

Læs mere om Nuno V. Hermann
1 produkter
1 produkter
Tandklinikassistent - hovedforløb
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tandklinikassistent - hovedforløbLene Ryesberg-Olsen
1223,96 DKK
Indbundet
(0)
Tandklinikassistent - hovedforløb

Mere om Nuno V. Hermann

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Nuno V. Hermann. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Hermann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tandklinikassistent - hovedforløb" udgivet af Praxis Forlag A/S - "Tandklinikassistent Hovedforløb" udgivet af Praxis Forlag A/S

Nuno V. Hermanns bøger

Du kan bestille to bøger af Nuno V. Hermann her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Hermanns bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Hermann er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Praxis Forlag A/S.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Nuno V. Hermanns "Tandklinikassistent - hovedforløb"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Hermann, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Praxis Forlag A/S.

"Tandklinikassistent Hovedforløb" af Nuno V. Hermann

"Tandklinikassistent Hovedforløb" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Praxis Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Nuno V. Hermann