Bog & idéNuria Jimenez

Bøger skrevet af Nuria Jimenez

Læs mere om Nuria Jimenez
7 produkter
7 produkter
Vand - Sjask! Plask!
Vand - Sjask! Plask!Nuria Jimenez
79,95 DKK
EBOG
(0)
Vand - Sjask! Plask!
Affald
BOEGERTILSTAERKPRIS
AffaldNuria Jimenez
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Affald
Affald - Føj! Puha!
Affald - Føj! Puha!Nuria Jimenez
79,95 DKK
EBOG
(0)
Affald - Føj! Puha!
Energi
BOEGERTILSTAERKPRIS
EnergiNuria Jimenez
323,66 DKK
Indbundet
(0)
Energi
Luft - Pust! Pift!
Luft - Pust! Pift!Nuria Jimenez
79,95 DKK
EBOG
(0)
Luft - Pust! Pift!
Vand
BOEGERTILSTAERKPRIS
VandNuria Jimenez
323,66 DKK
Indbundet
(0)
Vand
Luft
BOEGERTILSTAERKPRIS
LuftNuria Jimenez
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Luft

Mere om Nuria Jimenez

Nuria Jimenez har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Jimenez' bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vand - Sjask! Plask!" i serien "Hjælp vores planet!" udgivet af Lamberths Forlag - "Luft - Pust! Pift!" i serien "Hjælp vores planet!" udgivet af Lamberths Forlag - "Affald - Føj! Puha! " i serien "Hjælp vores planet!" udgivet af Lamberths Forlag - "Luft" udgivet af LAMBERTH - "Vand" udgivet af LAMBERTH - "Energi" udgivet af LAMBERTH - "Affald" udgivet af LAMBERTH

Bøger af Nuria Jimenez

Der er syv tilgængelige udgivelser af Nuria Jimenez hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Jimenez' bøger kommer i samtlige formater. Jimenez' bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Nuria Jimenez' "Vand - Sjask! Plask!"

"Vand - Sjask! Plask!" kan købes online som ebog. "Vand - Sjask! Plask!" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Jimenez' serie "Hjælp vores planet!". Det er Lamberths Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Nuria Jimenez "Luft - Pust! Pift!"

"Luft - Pust! Pift!" kan købes som ebog. Hvis du køber "Luft - Pust! Pift!" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i Jimenez' serie "Hjælp vores planet!". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lamberths Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Nuria Jimenez