Bog & idéNy Carlsberg Glyptotek

Bøger skrevet af Ny Carlsberg Glyptotek

Læs mere om Ny Carlsberg Glyptotek
2 produkter
2 produkter
Tæt på en torso
Tæt på en torsoNy Carlsberg Glyptotek
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Tæt på en torso
Tidernes morgen
Tidernes morgenNy Carlsberg Glyptotek
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Tidernes morgen

Mere om Ny Carlsberg Glyptotek

Der er mange bøger af Ny Carlsberg Glyptotek online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Glyptotek.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tidernes morgen" udgivet af Gyldendal - "Tæt på en torso" udgivet af Gyldendal - "Paul Gauguin " i serien "Museumskort" udgivet af Koustrup & Co. - "Guldalderen - The Danish Golden Age 1800-1850" i serien "Museumskort" udgivet af Koustrup & Co.

Ny Carlsberg Glyptoteks bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Ny Carlsberg Glyptotek hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Ny Carlsberg Glyptotek kommer i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Glyptotek opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ny Carlsberg Glyptoteks "Tidernes morgen"

Hos Bog & idé er "Tidernes morgen" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Tæt på en torso" af Ny Carlsberg Glyptotek

"Tæt på en torso" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ny Carlsberg Glyptotek