Bog & idéNyegaard Søren

Bøger skrevet af Nyegaard Søren

Læs mere om Nyegaard Søren
3 produkter
3 produkter
Modstand
ModstandNyegaard Søren
69,95 DKK
EBOG
(0)
Modstand
Den litauiske forbindelse
Den litauiske forbindelseNyegaard Søren
59,95 DKK
EBOG
(0)
Den litauiske forbindelse
Den rødhårede flyver
Den rødhårede flyverNyegaard Søren
69,95 DKK
EBOG
(0)
Den rødhårede flyver

Mere om Nyegaard Søren

Der findes mange bøger af Nyegaard Søren online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Søren.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den rødhårede flyver" i serien "LæseLyst" udgivet af Bibliodan - "Den litauiske forbindelse" i serien "LæseLyst" udgivet af Bibliodan - "Modstand " i serien "LæseLyst" udgivet af Bibliodan

Mere om Nyegaard Sørens bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Nyegaard Søren hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Sørens bøger kommer blot som ebog. Bøgerne af Søren er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Bibliodan.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Nyegaard Sørens "Den rødhårede flyver"

Det er muligt at købe Nyegaard Sørens "Den rødhårede flyver" som ebog. Med "Den rødhårede flyver" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Sørens serie "LæseLyst". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Bibliodan.

Nyegaard Søren "Den litauiske forbindelse"

Hos Bog & idé er "Den litauiske forbindelse" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Den litauiske forbindelse" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i serien "LæseLyst". Det er Bibliodan, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nyegaard Søren