Bog & idéØbro og Tornbjerg

Bøger skrevet af Øbro og Tornbjerg

Læs mere om Øbro og Tornbjerg
4 produkter
4 produkter
Djævlens ansigt
Djævlens ansigtØbro & Tornbjerg
109,95 DKK
EBOG
(11)
Djævlens ansigt
Skrig under vand
Skrig under vandØbro & Tornbjerg
79,95 DKK
EBOG
(12)
Skrig under vand
Skrig under vand
STREAM
Skrig under vandØbro & Tornbjerg
79,95 DKK
Lydbog
(12)
Skrig under vand
Djævlens ansigt
STREAM
Djævlens ansigtØbro & Tornbjerg
109,95 DKK
Lydbog
(11)
Djævlens ansigt

Mere om Øbro og Tornbjerg

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Øbro og Tornbjerg. På listen nedenfor har du Tornbjergs nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pigen og vogteren" i serien "Katrine Wraa" udgivet af Politikens Forlag - "Pigen og vogteren" i serien "Katrine Wraa" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Øbro og Tornbjergs bøger

Du kan finde to bøger af Øbro og Tornbjerg her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Tornbjergs bøger fås i flere formater. Bøgerne af Tornbjerg er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Politikens Forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Øbro og Tornbjergs "Pigen og vogteren"

"Pigen og vogteren" kan købes online som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i Tornbjergs serie "Katrine Wraa". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

"Pigen og vogteren" af Øbro og Tornbjerg

Hos Bog & idé er "Pigen og vogteren" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er med i serien "Katrine Wraa". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Øbro og Tornbjerg