Bog & idéØistein Anmarkrud

Bøger skrevet af Øistein Anmarkrud

Læs mere om Øistein Anmarkrud
3 produkter
3 produkter
Gode læsestrategier for mellemtrinnet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gode læsestrategier for mellemtrinnetØistein Anmarkrud og Vigdis Refsahl
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Gode læsestrategier for mellemtrinnet
Læseforståelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
LæseforståelseIvar Bråten
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Læseforståelse
Læselyst og læring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Læselyst og læringSigrid Madsbjerg (red.)
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Læselyst og læring

Mere om Øistein Anmarkrud

Der findes mange bøger skrevet af Øistein Anmarkrud på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Anmarkrud.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gode læsestrategier for mellemtrinnet" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Læseforståelse" i serien "Læsevejlederen" udgivet af Klim - "Læselyst og læring" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Mere om Øistein Anmarkruds bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Øistein Anmarkrud hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Anmarkrud kommer bare som hæftet. Anmarkruds bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Øistein Anmarkruds "Gode læsestrategier for mellemtrinnet"

Hos Bog & idé er "Gode læsestrategier for mellemtrinnet" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Læseforståelse" af Øistein Anmarkrud

Hos Bog & idé er "Læseforståelse" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Læsevejlederen". Det er Klim, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Øistein Anmarkrud