Bog & idéØivind Bratberg

Bøger skrevet af Øivind Bratberg

Læs mere om Øivind Bratberg
2 produkter
2 produkter
Sosialdemokratiet : fortid - nåtid - framtid
Sosialdemokratiet : fortid - nåtid - framtidØivind Bratberg
569,95 DKK
Hæftet
(0)
Sosialdemokratiet : fortid - nåtid - framtid
Årsaksforklaringer i kvalitativ analyse
Årsaksforklaringer i kvalitativ analyseØivind Bratberg
289,95 DKK
Hæftet
(0)
Årsaksforklaringer i kvalitativ analyse

Mere om Øivind Bratberg

Du kan kun bestille en enkelt bog af Øivind Bratberg her hos Bog & idé. Det er "Sosialdemokratiet : fortid - nåtid - framtid". Det er Universitetsforlaget, der har publiceret den på norsk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Øivind Bratbergs "Sosialdemokratiet : fortid - nåtid - framtid"

Hos Bog & idé er "Sosialdemokratiet : fortid - nåtid - framtid" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på norsk og er publiceret af Universitetsforlaget.

Endnu en af Øivind Bratberg fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Øivind Bratberg