Bog & idéØivind Fuglerud

Bøger skrevet af Øivind Fuglerud

Læs mere om Øivind Fuglerud
1 produkter
1 produkter
Migrasjonsforståelse : flytteprosesser, rasisme og globalisering
Migrasjonsforståelse : flytteprosesser, rasisme og globaliseringØivind Fuglerud
569,95 DKK
Hæftet
(0)
Migrasjonsforståelse : flytteprosesser, rasisme og globalisering

Mere om Øivind Fuglerud

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Øivind Fuglerud. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Fuglerud.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Krig og fred på Sri Lanka : følger av en norsk fiasko" udgivet af Universitetsforlaget - "Migrasjonsforståelse : flytteprosesser, rasisme og globalisering" udgivet af Universitetsforlaget

Bøger af Øivind Fuglerud

Du kan købe to bøger af Øivind Fuglerud her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Fuglerud fås blot som hæftet. Fugleruds bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Universitetsforlaget.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Øivind Fugleruds "Krig og fred på Sri Lanka : følger av en norsk fiasko"

Hos Bog & idé er "Krig og fred på Sri Lanka : følger av en norsk fiasko" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Universitetsforlaget.

"Migrasjonsforståelse : flytteprosesser, rasisme og globalisering" af Øivind Fuglerud

Hos Bog & idé er "Migrasjonsforståelse : flytteprosesser, rasisme og globalisering" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Øivind Fuglerud