Bog & idéØjvind Torp

Bøger skrevet af Øjvind Torp

Læs mere om Øjvind Torp
1 produkter
1 produkter
Selvforsvar mod kræft
STREAM
Selvforsvar mod kræftØjvind Torp
199,95 DKK
Lydbog
(1)
Selvforsvar mod kræft

Mere om Øjvind Torp

Du kan kun bestille en enkelt bog af Øjvind Torp her hos Bog & idé. Bogen hedder "Selvforsvar mod kræft". Den er publiceret af Gads Forlag på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Selvforsvar mod kræft" af Øjvind Torp

Hos Bog & idé er "Selvforsvar mod kræft" tilgængelig som lydbog. Med Øjvind Torps "Selvforsvar mod kræft" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Forlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra Torp, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Øjvind Torp