Bog & idéØstre Aker husflidslag

Bøger skrevet af Østre Aker husflidslag

Læs mere om Østre Aker husflidslag
1 produkter
1 produkter
Strik din egen julesweater - 24 skønne decembermodeller
Strik din egen julesweater - 24 skønne decembermodellerSiv Dyvik og Østre Aker Husflidslag
249,95 DKK
Hardback
(0)
Strik din egen julesweater - 24 skønne decembermodeller

Mere om Østre Aker husflidslag

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger skrevet af Østre Aker husflidslag. Nedenfor har vi listet bøgerne fra husflidslag.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Østre Aker husflidslags bøger udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Strik din egen julesweater - 24 skønne decembermodeller" udgivet af Turbine - "Strikk din egen julegenser : 24 flotte plagg til høytiden" udgivet af Font forlag

Mere om Østre Aker husflidslags bøger

Du kan finde to bøger af Østre Aker husflidslag her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Østre Aker husflidslag fås i flere formater. Bøgerne af husflidslag er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Strik din egen julesweater - 24 skønne decembermodeller" af Østre Aker husflidslag

"Strik din egen julesweater - 24 skønne decembermodeller" er til salg som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Strikk din egen julegenser : 24 flotte plagg til høytiden" af Østre Aker husflidslag

Det er muligt at købe Østre Aker husflidslags "Strikk din egen julegenser : 24 flotte plagg til høytiden" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Font forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Østre Aker husflidslag