Bog & idéØyvind Kvello (red.)

Bøger skrevet af Øyvind Kvello (red.)

Læs mere om Øyvind Kvello (red.)
2 produkter
2 produkter
Barn i utvikling
Barn i utviklingØyvind Kvello (red.)
859,95 DKK
Hæftet
(0)
Barn i utvikling
Barnevernledelse for framtiden
Barnevernledelse for framtidenTorill Moe
599,95 DKK
Hæftet
(0)
Barnevernledelse for framtiden

Mere om Øyvind Kvello (red.)

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udvalg af bøger fra Øyvind Kvello (red.). Tag et kig på nedenstående liste hvor du har -s nyeste bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Øyvind Kvello (red.)s bøger kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Selvinnsikt og profesjonalitet" udgivet af Fagbokforlaget - "Barn i utvikling" i serien "Barnas barnehage" udgivet af Gyldendal akademisk - "Målsettinger, føringer og rammer for barnehagen " i serien "Barnas barnehage" udgivet af Gyldendal akademisk

Mere om Øyvind Kvello (red.)s bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Øyvind Kvello (red.) hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra - som hæftet. Øyvind Kvello (red.) bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Øyvind Kvello (red.)s "Selvinnsikt og profesjonalitet"

Det er muligt at købe Øyvind Kvello (red.)s "Selvinnsikt og profesjonalitet" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på flere sprog.

Øyvind Kvello (red.) "Barn i utvikling"

Det er muligt at købe Øyvind Kvello (red.)s "Barn i utvikling" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Barnas barnehage". Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk og er udgivet af Gyldendal akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Øyvind Kvello (red.)