Bog & idéØyvind Rimbereid

Bøger skrevet af Øyvind Rimbereid

Læs mere om Øyvind Rimbereid
1 produkter
1 produkter
Hvit hare, grå hare, svart
Hvit hare, grå hare, svartØyvind Rimbereid
419,95 DKK
Indbundet
(0)
Hvit hare, grå hare, svart

Mere om Øyvind Rimbereid

Øyvind Rimbereid har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Hvit hare, grå hare, svart". Den er udgivet af Gyldendal Norsk Forlag på norsk bokmål.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Øyvind Rimbereids "Hvit hare, grå hare, svart"

Hos Bog & idé er "Hvit hare, grå hare, svart" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal Norsk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endnu en af Øyvind Rimbereid skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Øyvind Rimbereid