Bog & idéØyvind Sørreime

Bøger skrevet af Øyvind Sørreime

Læs mere om Øyvind Sørreime
1 produkter
1 produkter
Tillit og styring i skolen
Tillit og styring i skolenØyvind Sørreime
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Tillit og styring i skolen

Mere om Øyvind Sørreime

Der er kun én bog af Øyvind Sørreime tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Tillit og styring i skolen". Den er udgivet af Cappelen Damm akademisk på norsk bokmål.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Øyvind Sørreimes "Tillit og styring i skolen"

Hos Bog & idé er "Tillit og styring i skolen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Cappelen Damm akademisk, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endnu en af Øyvind Sørreime skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Øyvind Sørreime