Bog & idéØyvind Strømmen

Bøger skrevet af Øyvind Strømmen

Læs mere om Øyvind Strømmen
2 produkter
2 produkter
Den sorte tråden : europeisk høyreradikalisme fra 1920 til i dag
Den sorte tråden : europeisk høyreradikalisme fra 1920 til i dagØyvind Strømmen
409,95 DKK
Indbundet
(0)
Den sorte tråden : europeisk høyreradikalisme fra 1920 til i dag
Det mørke nettet : om høyreekstremisme, kontrajihadisme og terror i Europa
Det mørke nettet : om høyreekstremisme, kontrajihadisme og terror i EuropaØyvind Strømmen
409,95 DKK
Indbundet
(0)
Det mørke nettet : om høyreekstremisme, kontrajihadisme og terror i Europa

Mere om Øyvind Strømmen

Der findes flere bøger af Øyvind Strømmen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Strømmen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk.
- "Den sorte tråden : europeisk høyreradikalisme fra 1920 til i dag" udgivet af Cappelen Damm - "Det mørke nettet : om høyreekstremisme, kontrajihadisme og terror i Europa" udgivet af Cappelen Damm

Bøger af Øyvind Strømmen

Øyvind Strømmen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Strømmens bøger kommer kun som indbundet. Strømmens bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Cappelen Damm.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Øyvind Strømmens "Den sorte tråden : europeisk høyreradikalisme fra 1920 til i dag"

Det er muligt at købe Øyvind Strømmens "Den sorte tråden : europeisk høyreradikalisme fra 1920 til i dag" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk og er udgivet af Cappelen Damm.

"Det mørke nettet : om høyreekstremisme, kontrajihadisme og terror i Europa" af Øyvind Strømmen

Hos Bog & idé er "Det mørke nettet : om høyreekstremisme, kontrajihadisme og terror i Europa" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Cappelen Damm, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Øyvind Strømmen