Bog & idéØyvind Tønnesson

Bøger skrevet af Øyvind Tønnesson

Læs mere om Øyvind Tønnesson
1 produkter
1 produkter
Arven etter 1968
Arven etter 1968Knut Dørum
569,95 DKK
Hæftet
(0)
Arven etter 1968

Mere om Øyvind Tønnesson

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Øyvind Tønnesson. Bogen har titlen "Arven etter 1968". Det er Cappelen Damm akademisk, der har udgivet den på norsk bokmål.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Øyvind Tønnessons "Arven etter 1968"

"Arven etter 1968" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Cappelen Damm akademisk, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endnu en af Øyvind Tønnesson fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Øyvind Tønnesson