Bog & idéØyvind Urnes

Bøger skrevet af Øyvind Urnes

Læs mere om Øyvind Urnes
1 produkter
1 produkter
Personlighedspsykiatri
BOEGERTILSTAERKPRIS
PersonlighedspsykiatriSigmund Karterud
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Personlighedspsykiatri

Mere om Øyvind Urnes

Hvis du søger en bog af Øyvind Urnes, finder du et bredt sortiment til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Urnes.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Øyvind Urnes' bøger tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Personlighetspsykiatri" udgivet af Gyldendal akademisk - "Personlighedspsykiatri" udgivet af Akademisk Forlag - "Personlighetspsykiatri" udgivet af Gyldendal akademisk

Bøger af Øyvind Urnes

Øyvind Urnes har tre bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Øyvind Urnes bøger i samtlige formater. Urnes' bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Øyvind Urnes' "Personlighetspsykiatri"

"Personlighetspsykiatri" kan købes som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal akademisk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål.

Øyvind Urnes "Personlighedspsykiatri"

"Personlighedspsykiatri" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Øyvind Urnes