Bog & idéOlav Sand

Bøger skrevet af Olav Sand

Læs mere om Olav Sand
2 produkter
2 produkter
Anatomi og fysiologi
Anatomi og fysiologiEgil Haug
849,95 DKK
Hæftet
(0)
Anatomi og fysiologi
Fysiologi
FysiologiEgil Haug
799,95 DKK
Indbundet
(0)
Fysiologi

Mere om Olav Sand

Olav Sand har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Sand.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Olav Sands bøger kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Anatomi og fysiologi" udgivet af Gads Forlag - "Menneskets anatomi og fysiologi" udgivet af Gads Forlag - "Menneskets anatomi og fysiologi" udgivet af Gads Forlag - "Physiology of domestic animals" udgivet af Scandinavian Veterinary Press - "Menneskets anatomi og fysiologi" udgivet af Gads Forlag - "Fysiologi" udgivet af Gyldendal - "Physiology of domestic animals" udgivet af Scandinavian Veterinary Press

Mere om Olav Sands bøger

Olav Sand har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Olav Sand kan købes i udvalgte formater. Sands bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Olav Sands "Anatomi og fysiologi"

Det er muligt at købe Olav Sands "Anatomi og fysiologi" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gads Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Menneskets anatomi og fysiologi" af Olav Sand

Det er muligt at købe Olav Sands "Menneskets anatomi og fysiologi" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Olav Sand