Bog & idéOle Rasmussen

Bøger skrevet af Ole Rasmussen

Læs mere om Ole Rasmussen
4 produkter
4 produkter
Året der gak 2023
Året der gak 2023Gorm Vølver
199,95 DKK
Hæftet
(1)
Året der gak 2023
Fars fede kur
Fars fede kurOle Rasmussen
149,95 DKK
EBOG
(0)
Fars fede kur
Året der gak 2022
Året der gak 2022Ole Rasmussen
149,95 DKK
EBOG
(1)
Året der gak 2022
Håndbog i biologiske fagtermer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Håndbog i biologiske fagtermerOle Rasmussen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Håndbog i biologiske fagtermer

Mere om Ole Rasmussen

Her hos Bog & idé finder du et stort udbud af bøger fra Ole Rasmussen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Rasmussen.
Bøgerne fra Ole Rasmussen kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Året der gak 2020" udgivet af Politikens Forlag - "Året der gak - ATS 2019" udgivet af Politikens Forlag - "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" udgivet af Munksgaard - "Året der gak - ATS 2018" udgivet af Politikens Forlag - "Nørre Ørslev bys historie " udgivet af Nørre Ørslev Bymandslav - "Året der gak - ATS 2017" udgivet af Politikens Forlag - "Fars fede kur" udgivet af Politikens Forlag - "Samfundets økonomiske system" udgivet af Det Stenske Forlag - "Svend! Hvor har du gjort af mine trusser?" udgivet af Politikens Forlag - "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Gyldendal - "At tænke sig" udgivet af Politikens Forlag - "Realitetens konflikt versus konfliktens realitet" udgivet af Det Stenske Forlag - "Europa - Det store dyr i åbenbaringen" udgivet af Det Stenske Forlag - "Ugens bytte- og nytteværdier" udgivet af Det Stenske Forlag - "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" udgivet af Gyldendal - "Håndbog i biologiske fagtermer" udgivet af Gad - "At tænke sig" udgivet af Politikens Forlag

Bøger skrevet af Ole Rasmussen

Du kan finde 17 bøger af Ole Rasmussen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Ole Rasmussen kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Rasmussen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Året der gak 2020" af Ole Rasmussen

"Året der gak 2020" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

"Året der gak - ATS 2019" af Ole Rasmussen

"Året der gak - ATS 2019" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Rasmussen