Bog & idéOle Robert Sunde

Bøger skrevet af Ole Robert Sunde

Læs mere om Ole Robert Sunde
2 produkter
2 produkter
Penelope er syg
BOEGERTILSTAERKPRIS
Penelope er sygOle Robert Sunde
248,96 DKK
Hæftet
(5)
Penelope er syg
Penelope er syg
Penelope er sygOle Robert Sunde
169,95 DKK
EBOG
(5)
Penelope er syg

Mere om Ole Robert Sunde

Hvis du mangler en bog skrevet af Ole Robert Sunde, kan du købe et stort udbud tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Sundes nyeste bøger.
Bøgerne fra Ole Robert Sunde kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Jeg føler meg uvel : en roman om døden" udgivet af Gyldendal Norsk Forlag - "Penelope er syk" udgivet af Gyldendal Norsk Forlag - "Vomtenker" udgivet af Gyldendal Norsk Forlag - "Penelope er syg" udgivet af Batzer & Co - "Penelope er syg" udgivet af BATZER & CO - "Krigen var min families historie" udgivet af Gyldendal Norsk Forlag

Bøger af Ole Robert Sunde

Der er seks tilgængelige bøger af Ole Robert Sunde hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Sundes bøger kommer i samtlige formater. Sundes bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ole Robert Sundes "Jeg føler meg uvel : en roman om døden"

"Jeg føler meg uvel : en roman om døden" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Gyldendal Norsk Forlag.

"Penelope er syk" af Ole Robert Sunde

Det er muligt at købe Ole Robert Sundes "Penelope er syk" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Gyldendal Norsk Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Robert Sunde