Bog & idéOliver Rumle Hovmand

Bøger skrevet af Oliver Rumle Hovmand

Læs mere om Oliver Rumle Hovmand
1 produkter
1 produkter
Psykedelisk Medicin
Psykedelisk MedicinOliver Rumle Hovmand
489,95 DKK
Paperback
(0)
Psykedelisk Medicin

Mere om Oliver Rumle Hovmand

Der findes flere bøger fra Oliver Rumle Hovmand til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hovmand.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Oliver Rumle Hovmands bøger udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "psykedelisk Medisin." udgivet af Forlaget Camouflage - "Psykedelisk Medicin - En Introduktion til Medicinsk Brug af Psykedelika Fo" udgivet af Forlaget Camouflage - "Guide til plastikkirurgi" udgivet af Books on Demand - "Veggieness" udgivet af Books on Demand - "Min Klimavenlige Familie" udgivet af OHbsessed - "Veggieness" udgivet af Books On Demand

Oliver Rumle Hovmands bøger

Du kan finde seks bøger af Oliver Rumle Hovmand her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan bestille Oliver Rumle Hovmand bøger i flere forskellige formater. Hovmands bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"psykedelisk Medisin." af Oliver Rumle Hovmand

Hos Bog & idé er "psykedelisk Medisin." tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget Camouflage, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk.

"Psykedelisk Medicin - En Introduktion til Medicinsk Brug af Psykedelika Fo" af Oliver Rumle Hovmand

Det er muligt at købe Oliver Rumle Hovmands "Psykedelisk Medicin - En Introduktion til Medicinsk Brug af Psykedelika Fo" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Camouflage.
Detaljer
Fulde navn:
Oliver Rumle Hovmand