Bog & idéOskar Negt

Bøger skrevet af Oskar Negt

Læs mere om Oskar Negt
3 produkter
3 produkter
Det levende arbejde - den stjålne tid
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det levende arbejde - den stjålne tidOskar Negt
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Det levende arbejde - den stjålne tid
Dannelse og demokrati
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dannelse og demokratiOscar Negt
350,96 DKK
Hæftet
(2)
Dannelse og demokrati
Dannelse og demokrati
Dannelse og demokratiOskar Negt
499,95 DKK
EBOG
(2)
Dannelse og demokrati

Mere om Oskar Negt

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udbud af bøger skrevet af Oskar Negt. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Negt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dannelse og demokrati" udgivet af Frydenlund - "Dannelse og demokrati" udgivet af Frydenlund - "Wallraffs undersøgelsesarbejde i den "tilslørede virkeligheds" regioner" udgivet af Medusa - "Det levende arbejde - den stjålne tid" udgivet af Politisk revy

Oskar Negts bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Oskar Negt hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Negts bøger fås i flere forskellige formater. Negts bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Oskar Negts "Dannelse og demokrati"

Hos Bog & idé er "Dannelse og demokrati" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Dannelse og demokrati" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.

Oskar Negt "Dannelse og demokrati"

Det er muligt at købe Oskar Negts "Dannelse og demokrati" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Oskar Negt