Bog & idéOve Christiansen

Bøger skrevet af Ove Christiansen

Læs mere om Ove Christiansen
2 produkter
2 produkter
I ser mig ikke mere
I ser mig ikke mereOve Christiansen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
I ser mig ikke mere
I ser mig ikke mere
I ser mig ikke mereOve Christiansen
99,95 DKK
e-bog
(0)
I ser mig ikke mere

Mere om Ove Christiansen

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Ove Christiansen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Christiansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kultur og historie " udgivet af Studiebøger, Institut for arkæologi og etnologi - "De forsvundne" udgivet af Gads Forlag - "I ser mig ikke mere" udgivet af mellemgaard - "Historien set fra en maskinforretning eller en populistisk historie" udgivet af Books on Demand - "Den legende borgermand" udgivet af Vandkunsten - "I ser mig ikke mere" udgivet af mellemgaard - "Tang Kristensen og tidlig feltforskning i Danmark" i serien "Scientia danica¤Series H, Humanistica, 4" udgivet af Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab - "De forsvundne" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "En historie om Landsled og familien Christiansen" udgivet af J-bog - "Historien set fra en maskinforretning" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Ove Christiansen

Ove Christiansen har ti bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan købe Ove Christiansen bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Christiansen inddelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kultur og historie " af Ove Christiansen

Hos Bog & idé er "Kultur og historie " tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Studiebøger, Institut for arkæologi og etnologi, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Ove Christiansen "De forsvundne"

Hos Bog & idé er "De forsvundne" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gads Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Ove Christiansen