Bog & idéP. D. James

Bøger skrevet af P. D. James

Læs mere om P. D. James
3 produkter
3 produkter
Ein Spiel zu viel
Ein Spiel zu vielP. D. James
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Ein Spiel zu viel
Eine Seele von Mörder
Eine Seele von MörderP. D. James
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Eine Seele von Mörder
Ein unverhofftes Geständnis
Ein unverhofftes GeständnisP. D. James
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Ein unverhofftes Geständnis

Mere om P. D. James

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af P. D. James. På listen nedenfor har du de seneste af James' udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ar for livet" udgivet af Gyldendal - "Gejstlig død" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Arvesynd" udgivet af Forum - "Menneskebørn " udgivet af Forum - "Et job uegnet for kvinder " i serien "Forum paperbacks" udgivet af Forum - "Om krimien" udgivet af Rosinante - "Ar for livet, pocket" udgivet af - - "Fyret" i serien "Forum krimi||Adam Dalgliesh" udgivet af - - "Fyret" i serien "Forum krimi||Adam Dalgliesh" udgivet af Forum - "Gejstlig død" udgivet af - - "Døden kommer til Pemberley" udgivet af Rosinante - "Døden kommer til Pemberley" i serien "Adam Dalgliesh" udgivet af Rosinante - "Fyret, pocket" i serien "Forum krimi||Adam Dalgliesh" udgivet af Forum - "Ar for livet" i serien "Adam Dalgliesh" udgivet af Forum - "Fyret" i serien "Forum krimi||Adam Dalgliesh" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Mordsalen " udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Ar for livet" i serien "Adam Dalgliesh" udgivet af Rosinante - "Dæk ansigtet til, pb" i serien "Adam Dalgliesh" udgivet af Rosinante - "Unaturlige årsager, pb" i serien "Adam Dalgliesh" udgivet af Rosinante - "Med kniven i hjertet, pb" i serien "Adam Dalgliesh" udgivet af Rosinante

Bøger af P. D. James

Der er 20 tilgængelige bogudgivelser af P. D. James hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra P. D. James kommer i udvalgte formater. P. D. James bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

P. D. James' "Ar for livet"

"Ar for livet" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Gejstlig død" af P. D. James

Det er muligt at købe P. D. James' "Gejstlig død" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendals Bogklubber, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
P. D. James