Bog & idéPablo Montoya

Bøger skrevet af Pablo Montoya

Læs mere om Pablo Montoya
1 produkter
1 produkter
Langt fra Rom
BOEGERTILSTAERKPRIS
Langt fra RomPablo Montoya
215,76 DKK
Hæftet
(1)
Langt fra Rom

Mere om Pablo Montoya

Der er blot én bog af Pablo Montoya tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Langt fra Rom". Den er publiceret af Editorial Aurora Boreal på dansk. "Langt fra Rom" er desuden udgivet i serien "Roman".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Pablo Montoyas "Langt fra Rom"

Hos Bog & idé er "Langt fra Rom" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Roman". Det er Editorial Aurora Boreal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Pablo Montoya skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Pablo Montoya